Monipuolinen ompelimo Kuopion keskustassa

Kuopion torin laidalla aloitti heinäkuussa 2015 toimintansa Ompelimo Riella. Monipuolinen ompelimo tarjoaa asiakkailleen erinomaista palvelua, jos tarvitset vaatteillesi päivitystä, korjausompelua tai kaipaat muita ompelutoimenpiteitä, kuten vaatteiden valmistusta tai alihankintaa. Kaikkein tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas.

Ompelupalvelua asiakkaille

Vankan kokemukseni ansiosta teen erilaiset vaatteiden ompelut niin naisille, lapsille kuin miehillekin. Palvelen myös vaateliikkeiden asiakkaita mm. lahkeiden ja hihojen lyhennysten ja muiden korjaustoimenpiteiden merkeissä. Korjausompelupalvelutihini kuuluvat lyhennykset, kavennukset, pidennykset, vetoketjun vaihdot - kaikkea tarpeesi mukaan. Teen myös miesten pukujen ja asusteiden korjausta, sekä turkkien ja turkistuotteiden huoltopalveluja (kysy myös tuunauspalveluista).

Valmistan GYMMI- treeniasuja kuntosaliharjoitteluun ja urheiluun, mallistosta löytyy mm. shortseja ja toppeja. Fitness urheiluun valmistan kustomoituja bikineitä, sekä voimistelijoille ja luistelijoille kisapukuja.Ammattitaitoni kattaa myös turkkien korjaamisen, vuoren vaihdon ja tuunauksen.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kun tarvitset osaavan ompelimon palveluita poikkea käymään tai ota yhteyttä

Hinnastoni pidän kilpailukykyisenä, ja osa työtehtävistä määräytyvätkin tapauskohtaisesti - vaadittavan työn ja tarvittavien materiaalien määrä vaikuttaa luonnollisesti jonkin verran. Muistathan tuoda vaatteet puhtaina korjattaviksi, useimmin vaatteita joudumme silittämään, ja likaiseen vaatteeseen jää lika kiinni silittäessä. 

------------

Tuotteet

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä tai tule tapaamaan minua.

OMPELIMO RIELLA
RIITTA LAITINEN | Yrittäjä, ompelija   Puh: 044-5402686 | ompelimoriella@gmail.com

Haapaniemenkatu 28  3.krs

70110 KUOPIO